Ekstra TV-Kanaler i en Ekstraordinær tid...

Vi ser markant mere tv, efter at mange danskere er rykket hjem for at minimere spredningen af COVID-19.

I påsken åbner youSee op for masser af nye tv-kanaler, som alle foreningens medlemmer med tv-pakke kan se fra 3. april til 17. april.

Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt li
ge nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for alle medlemmer, men også give endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen.

Det betyder bl.a., at alle medlemmer vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, TV3 og Viasat (NENT) og Disney. Derudover en lang række andre tv-kanaler, hvor du kan fordybe dig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Du får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som også vil være tilgængelige via YouSee Tv & Film-appen og via tv.yousee.dk.

Bemærk, at en kanalsøgning kan være nødvendig for at se alle de nye kanaler på tv’et. Se mere under Hjælp på www.jyderup.net

Ser du din tv-pakke via en tv-boks, kan det være nødvendigt at genstarte tv-boksen ved at slukke og tænde for strømmen til boksen.

Har du en favoritliste på dit tv eller tv-boks, skal du ligeledes slå den fra for at finde de nye kanaler.

God fornøjelse – og pas godt på hinanden

Oprettet 31/3-2020


 

Kontakt os

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Følg os på facebook


Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Du kan fejlmelde online her.

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 18:00
Weekend: 9:00 - 18:00