Invitation til åbent hus hos Jyderup Antenneforening...

Vi holder åbent hus tirsdag den 15. januar mellem 16 og 20 i Jyderup Hallen.
 
Kik forbi - vi får besøg af YouSee's eksperter, som svarer på alle dine spørgsmål om bredbånd, tv og mobil og byder på lidt at spise i pølsevognen.
 
Hold øje med postkassen - tag din personlige invitation med og se om du harvundet et rejsegavekort eller en ny iPhone. Du kan få en demo af den nye tvboks og få den med hjem med det samme.

Vi tilbyder dig de bedste tv-kanaler og lynhurtigt bredbånd viaantennestikket. Med en tv-pakke hos os behøver du dog ikke sidde hjemme isofaen for at se tv. Du kan tage dine yndlingskanaler med på mobil, tablet og pc f.eks. i sommerhuset, i bussen ellercampingvognen. Vi viser dig gerne hvordan.
Du kan også udbygge din tv-pakke med voreslynhurtige bredbånd op til 1.000 Mbit og købe mobilpakker inkl. musik. Alt tilsærlige foreningspriser, f. eks 100/100 Mbit for 269,- /md

Er du ikke allerede medlem, tilbyder vi dig tilslutning fra 0 kr. Dertilvælger du bredbånd og underholdnings-pakke, som du frit kan se den 1. måned.

Det med småt:

Tilbuddet gælder kun tirsdag den 15. januar 2019 og forudsætter at eksisterendestikledning og hus-installation genanvendes. Tilbuddet er personligt og kungældende for nye medlemmer med bopæl på adresser som tidligere har værettilsluttet foreningens antennenet.

TV boksen kræver internetadgang via kabel eller 5GHz trådløst netværk. Første boks pr. husstand er inkluderet ikontingentet til Jyderup Antenneforening.


Læs pressemeddelse og invitation fra Jyderup Posten her:

For at sikre at nettet i byen kan levere den øgede efterspørgsel på hurtige internethastigheder,har bestyrelsen i Jyderup Antenneforening nu opgraderet foreningens kabel-tv-net- og inviterer i samme anledning til et oplysende »Åbent hus-arrangement«, med fokus på muligheden for selv at kunne blande sin tv-pakke.

 

I samarbejde med YouSee inviteres alle medlemmer i Jyderup Antenneforening til »Bland Selv fest« i Jyderup Hallen. Ved arrangementet, som afholdes tirsdag den 15.januar klokken 16.00-20.00, har man mulighed for gratis at få en YouSee tv-boks med hjem - og blive klogere på de mange muligheder det opgraderede net giver.Alle medlemmer der ønsker at få uddybet deres muligheder og tilbud kan møde op -og det kan nye medlemmer naturligvis også.

Foreningen har sørget for at alle gæster kan få servering ved pølsevognen, der opstilles i hallen, fra klokken 16.


Opgraderet Kabel-tv-net

Jyderup Antenneforening har netop afsluttet en massiv opgradering af foreningens kabel-tv-net, og har øget kapaciteten væsentligt, så man nu – i samarbejde med YouSee - kan levere vanvittigt hurtigt internet til foreningens medlemmer.

Medopgraderingen sammen med YouSee sikrer vi vores medlemmer adgang tilhøjhastighedsforbindelser op til 1 Gbit (1.000 Mbit).

Tilorientering vælger de fleste medlemmer i dag hastigheder mellem 60 Mbit og 100Mbit, så vi er tidligt ude og derved velforberedte, når medlemmerne ønsker højere hastigheder. Vi er klar med hastigheder op til svimlende 1 Gigabit.

Det er også en fordel for de medlemmer, som ikke har behov for det hurtige internet,idet alle får bedre tv-signal i takt med, at de forskellige programudbydere begynder at sende i 4K, forklarer Ole Falk Jensen, formand for Jyderup Antenneforening.

 

Få en YouSee Tv-boks

Medforeningens nye aftale med YouSee kan alle medlemmer også se frem til helt nye tv-muligheder.

Bestyrelsen har indgået en aftale, hvor alle medlemmer af antenneforeningen kan få en YouSee Tv-boks til 0 kr./md.

Det giver medlemmerne nemmere adgang til muligheden for at blande deres egen underholdningspakke og tilgå de mange muligheder med både tv-kanaler og streamingtjenester.

Alle foreningens medlemmer har allerede adgang til deres tv-kanaler på mobil, tablet og pc med YouSee Tv & Film-appen. Når man nu, inklusiv i kontingentet, kan supplere med en YouSee Tv-boks får medlemmerne en ekstra mulighed for nemt at se det hele, dér hvor tv-oplevelsen er allerstørst. Nemlig på den store tv-skærm.

Uanset hvilken tv-pakke man har, kan man slippe for faste sendetider. Med tv-boksen kan man nemlig finde de tv-programmer, man gik glip af - i det store tv-arkiv, optage sin yndlingsserie til en regnvejrsdag, sætte et program på pause, starte det helt forfra eller spole tilbage og se det igen.

 

Mange blander selv

Mere end 20 procent af medlemmerne blander selv deres pakker, og nu hvor blandt andet Netflix er blevet en del af bland selv universet er der endnu flere muligheder for at skabe en unik bland selv tv-pakke til foreningspris.

Vores medlemmers ønsker og behov ændrer sig fra dag til dag, og med tv-boksen er det endnu nemmere at skifte både tv-kanaler og streamingtjenester med et enkelt klik. Når en ny sæson af fx yndlingsserien starter på Netflix eller HBO Nordic,kan man altså vælge den til, og hvis ens favorithold spiller i aften på enkanal, man ikke har, vælges den bare til, og så er man klar til fodboldkamp, slutter Ole Falk Jensen.


Opdateret den 10/1-2019


 

Kontakt os

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Følg os på facebook


Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Du kan fejlmelde online her.

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 18:00
Weekend: 9:00 - 18:00